Sportief uitje in april, mei & juni

Voorbeeld

Ook in april, mei en juni kan je nog een sportief uitje organiseren bij De Westfries in Hoorn. De 400-meterbaan is inmiddels ijsvrij, maar de ijshockeybaan is nog beschikbaar tot 23 juni!

Kom curlen, winter games spelen of een schaatsclinic volgen: plezier gegarandeerd. Maak je sportieve uitje af met een vergaderarrangement en/of heerlijk buffet en je uitje is compleet! Wij ontzorgen je volledig en maken er een mooi feest van.

 

De volgende arrangementen zijn beschikbaar de komende maanden:

• Curling arrangement

Probeer het zelf: fun gegarandeerd, uitermate geschikt om samen met vrienden, familie of collega's te ondernemen. Schaatsen zijn niet nodig voor deze activiteit (en schaatservaring dus ook niet).

> Lees hier alles over het curlingarrangement

 

• Rondleiding technische ruimte en machines

Altijd al de technische ruimte van de ijsbaan willen zien? Hoe wordt ijs gemaakt? Wat zit er nou allemaal op zo'n dweilmachine en hoe zien de koelmachines er nou precies uit? Tijdens het rondleiding-arrangement krijg je antwoord op alle vragen!

> Lees hier alles over het rondleiding arrangement

 

• Wintergames

Ga met  3 knotsgekke en ludieke winterspelen de strijd aan met het andere team. Hilariteit gegarandeerd!

Lees hier alles over de wintergames

 

• Vergaderarrangement

De Hoge Noor is een prachtige vergaderruimte met uitzicht over de ijsbaan. Faciliteiten zoals beamer en flip-over worden verzorgd. Het vergaderarrangement is incusief onbeperkt koffie/ thee en karaffen ijswater plus zoete lekkernijen. Zeker ook te combineren met een sportieve activiteit.

> Lees hier alles over de vergadermogelijkheden

 

• Heerlijke arrangementen

Bovenstaande activiteiten en arrangementen zijn uit te breiden met een heerlijke lunch of buffet. Je kunt zelf kiezen; wat dacht je van een heerlijk winters stampottenbuffet, apres ski buffet (denk aan o.a. een heerlijke schnitzel) of meer zomerse buffetten zoals een gezellige BBQ of Italiaans buffet.

 

Heb je interesse in een leuke activiteit en/of vergaderarrangement? Laat het ons snel weten en wij zullen het tot in de puntjes organiseren. Wil je meer informatie? Geen probleem, we informeren je graag!

> Laat je gegevens achter en we informeren je zo snel mogelijk