ENGIE Schoolschaasten bij IJsbaan De Westfries 2018/2019

Voorbeeld

ENGIE Schoolschaatsen

Schoolschaatsen in ijsbaan De Westfries in Hoorn

 

Hoewel de temperatuur buiten weer stijgt, kunnen wij niet wachten op het komende winterseizoen. Dan kunnen de ijzers weer uit het vet en gaan we met z’n allen het ijs op. Jong geleerd is oud gedaan, en daarom nodigen wij de scholen van harte uit voor deelname aan ENGIE Schoolschaatsen! Dit is hét schoolschaatsproject voor alle leerlingen van groep 6 en 7 van het schooljaar 2018/2019 uit West-Friesland en omstreken!

 

AANMELDEN ALS SCHOOL

 

ENGIE Schoolschaatsen bestaat uit 3 lessen verdeeld over 3 weken. Tijdens deze lessen maken de leerlingen op een leuke manier kennis met de schaatssport en kunnen zij tegelijkertijd met enthousiasme hun energie kwijt. Dit alles onder begeleiding van de professionele instructeurs van schaatsschool Duosport op ijsbaan De Westfries in Hoorn.

 

Eerste les gratis

Het schoolschaatsen wordt dit jaar mogelijk gemaakt dankzij een unieke samenwerking tussen energieleverancier ENGIE, kunstijsbaan De Westfries, schaatsschool Duosport en schaatswinkel Van der Woude.

 

Dankzij deze samenwerking kunnen wij de scholen het schoolschaatsen zeer voordelig aanbieden. ENGIE biedt de leerlingen de eerste les volledig gratis aan! Dat betekent dat school of de ouders slechts €15,- betalen voor 3 lessen, inclusief huur van de schaatsen en begeleiding!

 

De scholen zijn op de hoogte gesteld van aanmelding. Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen maar wil je met de school wel meedoen? Meld je dan aan met onderstaande link ''AANMELDEN ALS SCHOOL'' 

 

Voor de toekomst

ENGIE zet zich iedere dag in voor een duurzame toekomst. Een wereld die we met een gerust hart kunnen achterlaten voor onze kinderen. De impact die we vandaag hebben, heeft gevolgen voor de wereld van morgen. Daarom maakt ENGIE ook graag het schoolschaatsen mogelijk. Sporten geeft veel positieve energie en is goed voor de gezondheid. Ga nu aan de slag, dan heb je er later profijt van!

 

AANMELDEN ALS SCHOOL

 

Meer informatie

De scholen hebben een brief ontvangen waarin contactgegevens staan voor vragen en/of opmerkingen.

 

Met sportieve groet,

 

Team IJsbaan de Westfries