Schaatsen, vergaderen en (bedrijfs)arrangementen in Hoorn

De ijsbaan heeft voor het eerst haar deuren geopend op 27 september 2006. Inmiddels maakt de ijsbaan al een decennia deel uit van de West-Friese gemeenschap en is daardoor ook onmisbaar in de streek. De ijsbaan is gelegen naast de A7 en daardoor makkelijk toegankelijk voor verkeer. In het gebouw vind je een 400-meterbaan en daarbinnen ligt een 30x60-meterbaan. Op het middenterrein kun je ook gratis het schaatsmuseum bezoeken, hier vind je onder andere nog echte oude Friese doorlopers.

 

Sfeervolle horeca

In de accommodatie bevindt zich op de begane grond een ruime, sfeervolle horecagelegenheid ‘Het Kluuncafé’. Je kunt er terecht voor een lekker bakje koffie/thee of natuurlijk een lekkere warme chocomel met slagroom. Er is ook een ruim aanbod aan diverse versnaperingen.

 

Verjaardagsfeestjes, bedrijfsuitjes en andere ludieke activiteiten

Op de eerste verdieping bevindt zich nog een horecagelegenheid die beschikbaar is voor vergaderingen en/of partijen. Er is een ruim aanbod aan mogelijkheden om jouw vergadering of partij naar jouw wensen mogelijk te maken. Tevens zijn er diverse arrangementen beschikbaar op de ijsbaan. Je kunt op de ijsbaan ook terecht met je bedrijfsuitje om ludieke ijsactiviteiten te doen. Ook kun je er terecht voor een leuk verjaardagsfeestje!

 

Kinderactiviteiten en schaatscursussen

In de schoolvakanties worden er diverse kinderactiviteiten georganiseerd op het middenterrein. Denk hierbij aan schminken, knutselen of oudhollandse spelletjes.

 

In samenwerking met DuoSport worden er ook schaatscursussen aangeboden. Voor jong en oud, van beginner tot gevorderd. Je kunt ervoor kiezen om dit éénmaal in de week te doen of een intensiefcursus in de vakanties.

Buiten De Westfries
Ingang De Westfries
400 meterbaan De Westfries
400 meterbaan De Westfries
Schaatsen De Westfries
Balustrade De Westfries
Bar De Westfries
Horeca De Westfries
Horeca De Westfries
Horeca De Westfries

KINDERFEESTJES

Voorbeeld

Voor een ‘vorst’elijk kinderfeestje met veel ijsplezier

Entree voor de ijsbaan, tijdens recreatieve uren en de reservering van een volledig gedekte party tafel in ons "Kluun Café". Daar staan dan op de afgesproken tijd de volgende lekkernijen voor de gehele tafel op de jarige Job en zijn/haar vriendjes te wachten:

 

  • Rijkelijk gevulde kidsbox met krokant gebakken frietjes met mayonaise, een snack naar keuze, keuze uit een pakje Sisi No Bubbles of Fristi, een kuipje appelmoes en een leuke verrassing.

Een kinderfeest pakket uitgebreid beschreven:

Kinderfeestje pakket € 10,20 p.p.

  • Onbeperkt schaatsen binnen de recreatieve openingstijden
  • Krokant gebakken frietjes met saus naar keuze
  • Snack naar keuze (frikandel, kroket of kaassoufflé)
  • Keuze uit Sisi No Bubbles of Fristi
  • Een leuke verrassing voor iedere feestvierder

 

Ga jij de uitdaging aan met een van de activiteiten?

 

Naast onze standaard kinderfeestje kun je ook kiezen voor een nog uitdagender feestje! Wil jij graag met je vrienden en vriendinnen kindercurlen, bounce hockeyen, kids battle of lekker cake versieren? Of wil je een uur schaatsles krijgen met je vrienden? Dan kan dat! Breid je feestje uit met een van de onderstaande activiteiten, dan zorgen wij voor een extra leuk en actief feestje!

 

Cake versieren + € 2,30 per kind

 

Er staat een tafel klaar in het Kluun Café voor de jarige en zijn/haar vriendjes of vriendinnetjes. Je krijgt een dikke plak cake en kan deze versieren met allerlei lekkere versiersels. Natuurlijk is er ook een lekker glaasje limonade.

 

Bounce Hockey + € 4,10 per kind (incl. begeleiding)

Speel onder begeleiding van onze medewerkers een spelletje ijshockey met zachte sticks en ballen om de veiligheid te garanderen. Bounce hockey kan op schaatsen maar ook op schoenen worden gespeeld. Indien je op schoenen gaat krijg je gripjes voor onder je schoenen van ons in bruikleen.

 

Kindercurling + € 4,10 per kind (incl. begeleiding)

Onder begeleiding van een van onze medewerkers krijgen de kinderen een workshop curling. Deze activiteit duurt 30 minuten. Kinderen kunnen de strijd met elkaar aangaan en ontvangen na afloop allemaal hun eigen curling diploma zodat ze thuis kunnen laten zien hoe goed ze het gedaan hebben.

 

Kids battle + € 4,10 per kind (incl. begeleiding)

Het doel van de Kids battle is om de strijd aan te gaan met je tegenstander in deze ultieme battle. De kinderen leggen in estafette vorm een parcour af. Dit parcour bestaat uit priksleeën, human ice bowling en puck sjoelen. Tijdens het parcour kunnen de kinderen punten verzamelen en het team wat aan het einde de meeste punten heeft wint de Kids battle.

 

Schaatsles met instructeur (€ 86,05 per groep maximaal 10 kinderen, indien meer dan 10: € 8,35 extra per kind)

Wil jij één uur schaatsles krijgen van een ervaren instructeur? Dat kan! Een uur schaatsplezier voor kinderen vanaf 5 jaar tot 12 jaar. De instructeur zorgt voor een feestelijke schaatsles voor ieder schaatsniveau, waarbij de jarige extra in het zonnetje wordt gezet!

 

De activiteiten duren ongeveer een half uur per activiteit. Reserveer deze activiteiten tijdig!

Wanneer mag ik mijn feestje vieren?

Feestjes kunnen gevierd worden tijdens de recreatieve openingstijden van de schaatsbaan. Als je het onderstaande reserveringsformulier hebt ingevuld ontvang je van ons zo spoedig mogelijk een definitieve bevestiging per mail. Pas vanaf dat moment is je feestje volledig gereserveerd.

print-icon

KINDERFEESTJES

kinderfeestje
tot 13 jaar
€ 10,20
West Friese Kids Party (tarief per kind)
kinderfeestje
€ 83,50
schaatsles met instructeur, 1t/m10 kinderen per groep. Tijdens West Friese Kids Party

Vul onderstaand formulier in om jouw kinderfeestje te reserveren.

Let op: Het kinderfeestje is pas definitief nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen

Geboortedatum jarige(n)