TURBO Zwemlessen

Voorbeeld

De snelste manier om een diploma te halen

Je kinderen zorgeloos laten deelnemen aan zwemlessen

Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. Wat is er nu leuker dan zorgeloos te plonzen en te ravotten in het water zonder angst om een keertje kopje onder te gaan? Niet alleen in de beschermde omgeving van het zwembad, maar ook in het onbekende buitenwater. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat hun kinderen veilig kunnen meedoen aan allerlei recreatieve activiteiten in, op of aan het water en daar wil Optisport aan bijdragen.

 

De snelste manier om je diploma te halen – Behaal in 7 maanden je A-diploma

Duurt de reguliere zwemles jou iets te lang of moet je kind nog vóór een aanstaande vakantie kunnen zwemmen? Dan is de Turbo zwemles een uitkomst! Met turbo zwemles behaalt je kind in een versneld tempo de zwemdiploma’s A, B of C. Voorafgaand aan de cursus vindt er een proefles plaats om te bepalen of het kind genoeg vaardigheden heeft het tempo te kunnen bijbenen van de Turbo Zwemlessen.

Wil jij profiteren van de voordelen van de Turbo Zwemlessen?
Denk hierbij aan een ALL-IN tarief, diplomagarantie, zwemvestje, vaste instructeur op de groep gedurende het gehele traject, diplomakosten inclusief, eventuele extra bijspijkerlessen enzovoorts!

  • Voor de prijs van €595,- ben je er zeker van dat je kind in 7 maanden een A-diploma heeft! Aansluitend aan het 7 maanden traject voor het A-diploma kan er in 3 maanden het B- en C-diploma behaald worden.
  • Inschrijven kan vanaf 4,5 jaar.
  • Iedere week 1,5 uur zwemles op zaterdag of zondag van 8u30 tot 10u00 of op woensdagmiddag van 16u15 tot 17u45.
    -> Mocht je graag willen deelnemen aan de Turbo Zwemlessen, maar beide lessen zijn om praktische redenen niet mogelijk?! Bij voldoende animo kunnen we ook nog op een doordeweekse avond Turbo Zwemlessen organiseren.

Plan GRATIS en vrijblijvend een proeflesje in en ontvang zwemlesadvies op maat! Tijdens het proeflesje van +/- 15 minuten gaat er een instructeur met je kindje het water in om te kijken wat hij/zij onder andere al kan: Vindt je kindje spetters helemaal niet erg? Durft hij/zij al zelf in het water te springen?

 

Inschrijven en een proeflesje inplannen kan aan de receptie. VOL=VOL