Nieuwe aqua'lessen

Voorbeeld

Extra Liz & Wes Spetterles op dinsdag

Iedere dinsdag om 11u hebben we een extra Spetterles voor onze kleinste gasten. Samen met de zwemjuf gaan ze de wondere (onderwater)waterwereld ontdekken van Liz & Wes en hun vriendjes. Ook deze lessen zijn uitermate geschikt voor de (oppas)grootouders om te komen zwemmen met hun kleinkind.

Op zaterdag en zondag hebben we ook nog Spetterlessen.

 

Aqua'move!t

Je hoor het misschien al. 2 termen verstopt onder 1 woord. Waarvan de belangrijkste 'move-it' is. De gehele les draait om het bewegen in het water. Het is geen dans, geen fitness maar alles in de mix. We gebruiken het ondiepe water creatief om bewegingen zwaarder te maken en dus ook om meer uitdaging te zoeken. Dit op leuke manieren met spetterende muziek. Vervolgens vindt je nog de 'vit' van vitaal. Bewegend door het water gaan is niet al te gemakkelijk. Een groot deel van onze spiergroepen zullen elkaar moeten steunen om dit te kunnen. Dit maakt dat ons lichaam zich zeer goed kan voorbereiden op wat nog komen zal. Je zal jezelf vol leven voelen na deze bruisende bewegingen, om daarna de dag goed verder te zetten of goed te slapen en 'fris en fruitig' aan een nieuwe dag te beginnen.
Als laatste nog een klein verstopt tekentje in het logo. De i wordt een uitroepteken. Daarmee willen we aantonen dat deze les als eerste staat voor plezier maar tegelijk ook veel power bevat. We gaan knallen!
Is deze les iets voor jou? Come and try!n Iedere woensdagavond van 20u45 tot 21u30
Tot binnenkort.

Aqua'9maanden

Vorig seizoen kregen we de vraag van de zwangere dames of de lestijd van de aqua'9maanden niet vervroegd kon worden.. Dit seizoen hebben we de aqua'9maanden ingepland iedere donderdagavond van 18u30 tot 19u15.