Accommodatie

Sportcentrum de Soeverein is voorzien van een zwembad, tennishal en brasserie. Het zwembad heeft een wedstrijdbad (25m), doelgroepenbad, kinderbad, wellness en een familieglijbaan. De tennishal beschikt over 4 banen die voor iedereen te huur zijn.  
Brasserie De Kantine vormt de spil van het sportcentrum waar alle sporters kunnen borrelen en een hapje kunnen eten. Zomers kan er genoten worden van het terras bij  De Kantine. 

Horeca

Onze Brasserie, De Kantine,  is de ontmoetingsplaats van Lommel waar je gezellig kunt borrelen en een hapje kan eten vóór, tijdens of na het sporten of de zwemles, een bezoek aan de speeltuin, een wandeling in de Sahara of gewoon…wanneer het past! 

Ideaal voor een gezin met kinderen. 

Groepen

Daarnaast biedt onze brasserie de mogelijkheid voor grote groepen om te komen borrelen of een hapje te komen eten. Wij verwelkomen alle soorten evenementen als: groepsontbijt, seminars, pensioenfeestjes, workshops, lunches, cocktails, diners, babyborrels en bedrijfswedstrijden. Wij beschikken over een professioneel en gepassioneerd team dat volledig tot uw beschikking staat zodat het evenement een succes wordt. We bespreken graag uw behoeften zodat wij een gepast aanbod kunnen doen. 

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte kan je mailen naar: sportcentrumsoeverein-hoofdhoreca@optisport.be

Terras

Is het lekker weer en wil je lekker buiten genieten van een hapje en een drankje? Ons terras leent zich hier prima voor! Je vindt er gezellige hoge tafels voor een borrel, ruime tafels om lekker aan te eten of heerlijke loungebanken voor een lazy summer gevoel met een biertje, cocktail of iets fris.
Ook voor kinderen is het bij ons genieten! Ons spraypark ligt immers vlak aan ons terras dat ook uitzicht heeft op de aanliggende speeltuin.

Spraypark

In ons spraypark kunnen de kinderen urenlang lekker spelen onder diverse fonteintjes, schieten met een waterkanon, rennen door de watertunnel en nog zoveel meer. Lekker verfrissend tijdens warme dagen en dit terwijl papa en mama genieten op ons terras!

VrijMiBo

Kom op vrijdagmiddag het weekend inzetten met je collega’s of vrienden! Wij zorgen voor een gratis buffetje met versnaperingen van 16u00-19u00 en een leuke sfeer. De rest laten we aan jullie over!

Glijbaan

Houd je van een beetje uitdaging? Ons zwembad beschikt namelijk over een grote familieglijbaan. Durf jij hier samen met je familie of vrienden vanaf? Of daag je liever iemand uit? 

Wellness

Kom ontspannen in onze heerlijke wellness. Je kunt  voor, tijdens en na het zwemmen ontspannen in onze jacuzzi, sauna en overheerlijk stoombad. 

Entree tot het sportcentrum is inclusief toegang voor onze wellness. Je kunt dus zonder extra kosten gebruik maken van de wellness 

Tennis

Wij beschikken over vier tennisbanen in ons Sportcentrum. Er is een samenwerking tussen Sportcentrum de Soeverein en Tennis Club Lommel over het gebruik van de tennisbanen. 

De tennisbanen zijn ook beschikbaar voor de losse verhuur. Je hoeft dan geen lid  te zijn van de tennisvereniging. Reserveren kan via de receptie en de openingstijden en tarieven vind je hieronder. 

Wil je graag deelnemen aan start-2-tennis, competities, trainingen of lekker in clubverband tennissen, surf dan naar de website van de Tennis Club Lommel en bekijk het aanbod
 

Afbeelding_soeverein
Waterglijbaan
Afbeelding_soeverein
Afbeelding_soeverein
Opblaaskussen soeverein
Soeverein
Soeverein horeca
Soeverein